Over RN Connect / Contact

Opgericht door Rob Nieuwveld en onderdeel van Rob Nieuwveld B.V.

IMG_4358

Een achtergrond in het bedrijfsleven bij één van de grootste assurantiemakelaars ter wereld, Marsh. Onderhandelen met verzekeraars namens cliënten over verzekeringscontracten, en het leiden van een afdeling.
Voortdurend bezig zijn met de grotere Nederlandse ondernemingen – waaronder multinationals – als cliënten over het verzekeren van hun bedrijven/vestigingen wereldwijd. Werkend op directieniveau, Raden van Bestuur én met verzekeraars wereldwijd.

Vanaf 2004 zelfstandig ondernemer. In 2018 vooral verbinder van mensen via diverse vormen van bijeenkomsten. Van een kunstworkshop tot brainstormsessies tussen ondernemers of leiders van organisaties.  Van een ontmoetingsmiddag voor ouderen tot het samenbrengen van culturen uit verschillende delen van de wereld verenigd in een stad.
Vooral samensteller, organisator en presentator van Goud voor Oud, het ontmoetingsprogramma voor ouderen van Stichting Sonrisa Rijnmond.

Nevenwerkzaamheden:
– Voorzitter ondernemersverenigingen ZZP Capelle en ZZP Krimpenerwaard
– Hoofd Programmaontwikkeling bij Radio Capelle en presentator/samensteller talkshow Puntsgewijs (politiek en maatschappelijke onderwerpen)
– Regelmatig gevraagd dagvoorzitter of presentator radio- en TV programma’s
– Maken Business Talk, gesprekken met ondernemers en politici.

Liefhebber van muziek, kunst, natuur, yoga en meditatie.

RN Connect
Koningin Julianastraat 35
2825 BJ Berkenwoude

Telefoon: kantoor 0182-606083, mobiel 06-48347600.

Email: rob@RN-Connect.nl

Op Twitter @rob_nieuwveld en op LinkedIn.

Hartelijke groet,

Rob Nieuwveld